ClashFarmer Discussion Forum

Full Version: DECEMBER 2019 CLASH OF CLANS TH13 UPDATE - NEW CLASHFARMER VERSION IS OUT! [17DEC19]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ClashFarmer v1.8.21 RC6 fully compatible with Clash of Clans December 2019 TH13 Update is OUT NOW!

Release notes:
1. Fixed auto restarting of CoC. (Supercell implemented something against it but we found a workaround).
2. Fixed training loop bugs.

Important to read:
1) Version 1.8.21 is a professional version, which requires a license key. You can purchase a professional license key starting from a one time payment of $5.99 for 30 days! The free version will be released later on, please follow our social media channels for updates.
2) We don't support BlueStacks emulator anymore, so please download our recommend MEmu version (2.9.6) from the download link in our FAQ.
3) Please report bugs in this thread.

DOWNLOAD LINK: ClashFarmer Professional 1.8.21 - RC6 

Yours,
ClashFarmer Team
Thanks for the update, ArcherQueen! We appreciate all the work you and the team do with this program!
Thanks Queenie
(12-10-2019, 05:49 PM)zpac2388 Wrote: [ -> ]Thanks for the update, ArcherQueen!  We appreciate all the work you and the team do with this program!

Cheers AQ thanks for letting us know as always you have our backs and as zpac say very much appreciated for all the work involved by you and the team
jillybot
Awsome appreciate the effort 10/10!
It doesn't work for me. I doesn't launch the COC, I have to do it manually.

This is what I get:
Some Issue Occurred: Clash of Clans launch failed! (trying again)
Looks can be deceving archer queen needs tweeking as bot cant click or locate the clash of clans button from emulater
jillybot
I'm having the same issue as others. The bot works fine besides deploying the new hero, but the big issue is that after a break the bot will not start clash back and I have to do it manually. This should be the first thing to get fixed as this causes the biggest issue for the bot currently. Thanks!
(12-12-2019, 02:09 PM)makaveli77788 Wrote: [ -> ]It doesn't work for me. I doesn't launch the COC, I have to do it manually.

This is what I get:
Some Issue Occurred: Clash of Clans launch failed! (trying again)

Same! It won’t launch itself. It keeping crashed after one hour break?

(12-12-2019, 02:09 PM)makaveli77788 Wrote: [ -> ]It doesn't work for me. I doesn't launch the COC, I have to do it manually.

This is what I get:
Some Issue Occurred: Clash of Clans launch failed! (trying again)

Same! It won’t launch itself. It keeping crashed after one hour break?
(12-12-2019, 05:13 PM)NinjasHush Wrote: [ -> ]
(12-12-2019, 02:09 PM)makaveli77788 Wrote: [ -> ]It doesn't work for me. I doesn't launch the COC, I have to do it manually.

This is what I get:
Some Issue Occurred: Clash of Clans launch failed! (trying again)

Same! It won’t launch itself. It keeping crashed after one hour break?

(12-12-2019, 02:09 PM)makaveli77788 Wrote: [ -> ]It doesn't work for me. I doesn't launch the COC, I have to do it manually.

This is what I get:
Some Issue Occurred: Clash of Clans launch failed! (trying again)

Same! It won’t launch itself. It keeping crashed after one hour break?

The team is now aware of this bug and is looking into it. Thanks for your reports.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8